Scoala de vara 2017





28 august 2017
Au inceput cursurile Scolii de Vara de la Parohia noastra. Astazi au fost prezenti 22 de copii din satul Balaceanca. Cursul de Limba si Literatura Romana a fost sustinut de distinsa doamna profesor Codina Savulescu de la Colegiul National Mihai Viteazul din Bucuresti. Dupa cursul de romana copiii s-au spovedit.






29 august 2017 - Taierea Capului Sfantului Ioan Botezatorul
Participare la Sfanta Liturghie. Copiii s-au impartasit. 


 Apoi a urmat cursul Hristos impartasit copiilor si o masa de pranz.


In mijlocul nostru s-a aflat si o echipa Trinitas TV care a realizat un documentar intitulat Viata Parohiilor - Parohia Balaceanca.

30 august
Cursul de Geografie a fost sustinut de dna prof. dr. Alina Cristina Cocos de la Colegiul National Mihai Viteazul din Bucuresti
















Tot pe 30 august dar dupa amiaza, avut loc cursul de pictura bisericeasca sustinut de dna Nicoleta Ruse.




31 august 2017 
Cursul de matematica distractiva a fost sustinut de dl prof. dr. Masgras Vasile, profesor universitar pensionar de la POLITEHNICA Bucuresti. Cursul a fost atat de placut, incat copiii mai doreau sa plece acasa!













1 septembrie 2017
Cursul de Istorie a fost sustinut de dna prof. dr. Alina Cristina Cocos de la Colegiul National Mihai Viteazul din Bucuresti



Pe 2 septembrie a avut loc o excursie de 1 zi in jurul Bucurestilor pe traseul Palatul Mogosoaia, Manastirile Tiganesti, Snagov si Caldarusani.

In alta zi copiii au vizitat muzeul de Arta din Bucuresti


























Share this

Related Posts

Previous
Next Post »