Darnicul Sfant Nicolae a adus 200 de pachete celor mici


Sfantul Nicolae este un sfânt îndrăgit nu doar de copii cât și de adulți. 

El chip de blândețe și exemplu de dărnicie!

Luând exemplul lui, creștinii în special în această perioadă a Postului Crăciunului încearcă să fie mai milostivi. Și iată că Moșul (a se citi SFÂNTUL) Nicolae în această noapte a adus daruri tuturor copiilor!

La noi la biserică a poposit cu 200 de pachete pentru copilașii satului. Ei au venit de dimineață la biserică să îi mulțumească pentru darurile primite acasă și spre surprinderea lor au mai primit altele și la biserică și credem noi și la bunici... Darnic, poate prea darniceste acest Sfânt. Dar nimeni nu poate măsura sau transcrie în cuvinte entuziasmul celor mici și bucuria de pe fețele lor!

Cei mici cu vârsta până în 7 ani care au reușit să nu se înfrupte din darurile moșului primite acasă, s-au împărtășit cu Trupul și Sângele Domnului.




Fiecare copil a primit cu bucurie darul oferit de Sfântul Nicolae!





Mulțumim lui Dumnezeu pentru clipele minunate trăite astăzi!

Mulțumim însă și familiei Oprea care a luat legătura cu Sfântul Nicolae și l-a ajutat să facă această bucurie copilașilor! Deasemenea, multumim și tuturor donatorilor de la Spitalul de Psihiatrie Eftimie Diamandescu!




Nu in ultimul rând domnului viceprimar al Sectorului 2, dl Dan Cristian Popescu care a trimis două lăzi de mere pentru pachete!


Mulțumim și elevilor Colegiului Național Mihai Viteazul din București (unde părintele paroh a fost profesor de religie) pentru darurile aduse familiilor cu situații precare din parohie precum si doamnei profesoare Alina Grumezescu, coordonatoarea proiectului în liceu. Darurile lor vor fi împărțite săptămâna viitoare.






Cât de curând vom lansa o campanie: Încalță un copil sărman. Vom reveni pe blog cu detalii.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »