Clubul Copiilor și Părinților




Parohia Bălăceanca își propune să organizeze mai multe activități educative de creație, sportive și filantropice pentru copii din sat. La aceste activități sunt invitați să participe și părinții lor.
Copiii au nevoie să petreacă mai mult timp cu părinții lor. Părinții la rândul lor pot să se cunoască între ei și să comunice. Se vor lega prietenii atât între copii cât și între părinții lor. Atât copiii cât și părinții se vor apropia de Biserică. Copiii trebuie motivați să iasă de sub influența calculatorului și a televizorului.4
Activitățile propuse:
-        Să ne cunoaștem -  Fiecare voluntar, copil și părinte se va prezenta înainte de a începe activitățile propriu-zise.
-        Activități sportive: 01.02.2020 (sâmbătă)
-        Activități filantropice – 01.02-14.02.2020 Copiii și părinții vor aduce diferite haine și alimente pe care le vor dărui colegilor lor cu situații financiare precare.
-        Activități Practice:
1.    Atelierul de mărțisoare 29.02.2020 (sâmbătă) care vor fi dăruite mamelor, bunicelor, doamnelor și persoanelor amărâte duminică 01.03.2020 la Biserică după Sfânta Liturghie
2.    Atelier de prăjituri 06.03.2020 (vineri). Prăjiturile vor fi făcute de copii cu părinții lor acasă. Vor participa copii din diferite clase ale Școlii Generale Nr. 3 Bălăceanca și părinții lor.
3.    Atelier floral 07.08.2020 (sâmbătă). Copiii vor face aranjamente florale alături de voluntari și părinții lor pe care le vor dărui duminică 08.03.2020 mamelor, bunicelor și tuturor  doamnelor aflate la biserică la Sfânta Liturghie.


Prin acest miniproiect ne propunem să participăm și la un concurs organizat de Patriarhia Română intitulat: “Iubirea lui Hristos în familia mea”.










Share this

Related Posts

Previous
Next Post »